Nieuw AWARD ontwerp voor Intertraffic Award groot succes.

De verkeerssector is sterk in beweging en ondergaat grote veranderingen. Intertraffic Amsterdam is hét event waar alle mobiliteitsoplossingen die de industrie biedt worden gepresenteerd. Tijdens dit event worden ook de Intertraffic Awards uitgereikt. Voor elk mobiliteitsgebied is er een prijs voor het meest innovatieve bedrijf. Zo is er een award voor: Smart Mobility, Infrastructuur, Verkeersmanagement, Verkeersveiligheid, Parkeren en de Overall Award. NC CONCEPTS ontwierp en ontwikkelde de Awards.


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Follow NC CONCEPTS

  • Grey LinkedIn Icon

NC CONCEPTS BV   Kamerlingh Onnesstraat 37   2014EK    Haarlem   The Netherlands  T.+31(0)23 551 79 43   M.+31(0)6 53 21 54 89   kVk 34183763