Nieuw AWARD ontwerp voor Intertraffic Award groot succes.

March 22, 2018

De verkeerssector is sterk in beweging en ondergaat grote veranderingen. Intertraffic Amsterdam is hét event waar alle mobiliteitsoplossingen die de industrie biedt worden gepresenteerd. Tijdens dit event worden ook de Intertraffic Awards uitgereikt. Voor elk mobiliteitsgebied is er een prijs voor het meest innovatieve bedrijf. Zo is er een award voor: Smart Mobility, Infrastructuur, Verkeersmanagement, Verkeersveiligheid, Parkeren en de Overall Award. NC CONCEPTS ontwierp en ontwikkelde de Awards. 

 

 

 

Please reload

Featured Posts

Nieuw AWARD ontwerp voor Intertraffic Award groot succes.

March 22, 2018

1/10
Please reload

Recent Posts

August 28, 2016

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us