NC CONCEPTS ontwikkelt nieuw presentatiesysteem voor YAYA FASHION

YAYA FASHION wilde een multifunctioneel, nieuw en innovatief Shop in Shop presentatiesysteem waar het YAYA merk volledig tot zijn recht zou komen en waar de al bestaande, hangende buisrekken die YAYA gebruikt mooi in geïntegreerd konden worden. NCC ontwikkelde als eerste een slim klein koppelsysteem dat eenvoudig gekoppeld kan worden aan de buisframes. Hiermee werd het mogelijk om allerhande accessoires snel een flexibel aan de buisframes te koppelen. Ook stroom en data kan nu worden doorgevoerd. Zo kon bijvoorbeeld 'narrow casting' en lokale verlichting mogelijk worden. Als hoogtepunt van het project ontwierp NCC het basisframe waar uiteindelijk de gehele Shop in Shop winkelinrichting aan zou worden opgehangen. De totaaloplossing heeft het merk YAYA een flinke boost gegeven en de nieuwe 'look' oogt fris, transparant en modern. YAYA is klaar voor de toekomst!


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Follow NC CONCEPTS

  • Grey LinkedIn Icon

NC CONCEPTS BV   Kamerlingh Onnesstraat 37   2014EK    Haarlem   The Netherlands  T.+31(0)23 551 79 43   M.+31(0)6 53 21 54 89   kVk 34183763