NC CONCEPTS ontwikkelt nieuw presentatiesysteem voor YAYA FASHION

February 14, 2018

YAYA FASHION wilde een multifunctioneel, nieuw en innovatief Shop in Shop presentatiesysteem waar het YAYA merk volledig tot zijn recht zou komen en waar de al bestaande, hangende buisrekken die YAYA gebruikt mooi in geïntegreerd konden worden. NCC ontwikkelde als eerste een slim klein koppelsysteem dat eenvoudig gekoppeld kan worden aan de buisframes. Hiermee werd het mogelijk om allerhande accessoires snel een flexibel aan de buisframes te koppelen. Ook  stroom en data kan nu worden doorgevoerd. Zo kon bijvoorbeeld 'narrow casting' en lokale verlichting mogelijk worden. Als hoogtepunt van het project ontwierp NCC het basisframe waar uiteindelijk de gehele Shop in Shop winkelinrichting aan zou worden opgehangen. De totaaloplossing heeft het merk YAYA een flinke boost gegeven en de nieuwe 'look' oogt fris, transparant en modern. YAYA is klaar voor de toekomst! 

 

 

 

Please reload

Featured Posts

Nieuw AWARD ontwerp voor Intertraffic Award groot succes.

March 22, 2018

1/10
Please reload

Recent Posts

August 28, 2016

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Follow NC CONCEPTS

  • Grey LinkedIn Icon

NC CONCEPTS BV   Kamerlingh Onnesstraat 37   2014EK    Haarlem   The Netherlands  T.+31(0)23 551 79 43   M.+31(0)6 53 21 54 89   kVk 34183763