KondorWessels start samenwerking met Parcer in bouwproject 'The Duchess'

April 24, 2017

Genieten van het stadse leven aan het park, naast de jachthaven en aan de Amstel. Er zijn maar weinig plekken in Amsterdam waar je zo mooi woont als in The Duchess Amstelkwartier. In de nieuwe stadswijk van Amsterdam Oost worden 3 stijlvolle gebouwen met 54 appartementen van 30 m² tot 120 m² ontwikkeld. Kijk voor meer informatie op TheDuchess-Amstelkwartier.nl. Kondor Wessels Vastgoed ontwikkelde al eerder twee projecten in de nieuwe Amsterdamse stadswijk. Op de kavels 3A en 4C zijn onder andere 106 sociale huurappartementen, een school met kinderdagverblijf, commerciële ruimtes en 39 koopwoningen gerealiseerd.

 

 

De 3 appartementengebouwen van The Duchess liggen direct aan het park en op een paar minuten lopen van de jachthaven en de Amstel. The Duchess voorziet onder andere in:

  • Luxe afgewerkte entrees voorzien van Parcers. Deze slimme brievenbussen zorgen ervoor dat je nooit meer thuis hoeft te blijven voor een pakketje. Ook het terugsturen van pakketjes kan gemakkelijk via de Parcer brievenbussen.

  • 4,5 meter hoge ramen en plafonds van de 2 split-level appartementen op de BG (met eigen tuin én uitzicht op het park). ​

  • Een 'all electric' gebouw. Dat betekent niet alleen een lage energierekening, maar ook een duurzaam gebouw. ZON Energie levert warmte, koude, warm tapwater en duurzame lokale elektriciteit. Hierdoor heb je geen omkijken meer naar de technische installatie.​

  • Een onderliggende parkeergarage met 33 parkeerplaatsen en een overdekte fietsenberging op de binnenplaats.

Oplevering van de appartementen wordt verwacht eind 2017.

Please reload

Featured Posts

Nieuw AWARD ontwerp voor Intertraffic Award groot succes.

March 22, 2018

1/10
Please reload

Recent Posts

August 28, 2016

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Follow NC CONCEPTS

  • Grey LinkedIn Icon

NC CONCEPTS BV   Kamerlingh Onnesstraat 37   2014EK    Haarlem   The Netherlands  T.+31(0)23 551 79 43   M.+31(0)6 53 21 54 89   kVk 34183763