Parcer gekozen tot beste Logistieke Startup Brabant 2016

Op 29 september 2016 was het zover. De finale van Pitch Logistics, waarin 5 genomineerde bedrijven hun producten en diensten mochten pitchen voor een vakjury en publiek. Parcer was met Zjoef, BoTemp, Route42 en Synple een van de bedrijven die via voorrondes doorgedrongen waren tot in de finale.

Na een 5-tal inspirerende pitches had de publieksjury het laatste woord en werd Parcer verkozen tot de Logistieke Starter Brabant 2016 ! En daar zijn we natuurlijk erg blij mee en trots op! Een publieksprijs is een mooie bevestiging dat Parcer gewaardeerd wordt en dat zorgeloos 24/7 pakketten ontvangen, verzenden en retourneren zonder daarvoor thuis te hoeven blijven, een optie is die online bestellen een stuk gemakkelijker maakt.


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags