Awards, ontworpen en ontwikkeld door NCID, uitgereikt tijdens Intertraffic 2016

Slim en innovatief denken en dat omzetten in nieuwe producten wordt beloond op Intertraffic Amsterdam, ‘s werelds grootste en best bezochte vakbeurs voor verkeerstechnologie! Tijdens het openingsprogramma op de eerste beursdag werden de winnaars van de Intertraffic Innovation Awards 2016 bekend gemaakt. Een internationale jury heeft zich gebogen over meer dan 90 inzendingen en na rijp beraad een shortlist van 15 genomineerden gecreëerd. Categorie-awards zijn uitgereikt in de segmenten ‘Infrastructuur’, ‘Verkeersmanagement’, ‘Veiligheid’, ‘Parkeren’ en ‘Slimme Mobiliteit’. Aan het bedrijf CROSS Zlin a.s. die het product InVipo ontwikkelde is de Intertraffic Innovation Award 2016 ten deel vallen.

De set van 6 Innovation Awards zijn ontworpen en ontwikkeld door NCID. NCID creëerde een zilveren en goudmetalen as die door CNC bewerkingen is gevormd tot de tekst 'ITIA-2016' De as steekt door een houten schijf waarop de Award informatie met een laser bewerking is aangebracht. NCID zegt zelf over het ontwerp: 'Bij de Intertraffic Innovation Award 'draait' alles letterlijk om innovatie, ondernemen, verkeer, beweging. Ik heb dit proberen te 'vangen' in één krachtige vorm waarbij een 'as' wordt omringd door een vliegwiel. Dynamiek verpakt in een iconisch beeld'.


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
<