PARCER in finale Start-up van het jaar


BREDA - LIQAL, Route42, Ceres Legal, Sesam Solutions en LED Driven zijn de vijf finalisten van de Bredase Startup Award. Dat heeft de organisatie van deze eerste editie dinsdagavond bekend gemaakt.Het zijn volgens de jury bedrijven die het in zich hebben (inter)nationaal het verschil te maken. Ze hebben bovendien een hoge omzetpotentie. Zij pitchen op vrijdag 2 oktober voor een jury gevormd door de Bredase topondernemers Joris Toonders van Yonego, Janneke Niessen van Improve Digital en Jeroen van Glabbeek van CM Payments.

250 aanmeldingen kreeg de organisatie van de Bredase Startup Award binnen. Uit deze bedrijven werd een shortlist van 15 gemaakt. Deze startups mochten maandag kennis maken met burgemeester Depla en tevens pitchen voor een selectiecommissie bestaande uit Cees Meeuwis, Aad Ouborg en Jochem de Graaf. Zij maakten de selectie van vijf finalisten, gebaseerd op onderscheidend vermogen, visie, ambitie en marktpotentie.

#Whiteboxx #slimmepakketbox #slimmebrievenbus #NikolaiCarels #Dynalog #Breda #Startupoftheyear #Startupvanhetjaar #BurgemeesterBreda

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Follow NC CONCEPTS

  • Grey LinkedIn Icon

NC CONCEPTS BV   Kamerlingh Onnesstraat 37   2014EK    Haarlem   The Netherlands  T.+31(0)23 551 79 43   M.+31(0)6 53 21 54 89   kVk 34183763